Valtiovallan suosituksen mukaisesti olemme siirtyneet pääosin etätöihin. Toimistolla pyrimme päivystämään aukioloaikoina kukin vuorollamme. Kiireelliset asiat hoituvat siis myös toimistolla, mutta varsinainen asiakaspalvelu on avoinna vain ajanvarauksella. Kaikki työntekijämme ovat tavoitettavissa lomapäiviä lukuunottamatta suorasta puhelinnumerostaan ja sähköpostilla. Yhteystiedot näet etusivulta. Puhelimeen vastaaminen on nyt hitaampaa, kun muut työntekijät eivät poimi esim. varattuna ollessa siirtyviä puheluita. Jos on vaikea tavoittaa isännöitsijää, kannattaa lähettää hänelle soittopyyntö sähköpostilla tai tekstiviestinä.

Kokousten pidon olemme toistaiseksi pääsääntöisesesti keskeyttäneet. Kiireellisissä asioissa kokoukset järjestetään erikoisjärjestelyin. Mikäli poikkeustilanne pitkittyy, tutkimme mahdollisuuksia pitää muitakin kokouksia erilaisin etäjärjestelyin.

Yhtiövastikkeet ym. taloyhtiön maksut perimme toistakseksi viimeksi yhtiökokouksessa vahvistetun talousarvion mukaisesti.

Näin toimimme tämänhetkisten määräysten ja ohjeistusten perusteella. Mikäli valtiovallan määräykset ja ohjeistukset muuttuvat, alamme toimia niiden mukaan.